Vi jobbar med skräddarsydda altanmarkiser till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Altanmarkiser

  En markis är det perfekta komplementet till din altan. Att hoppas på perfekt altanväder är att hoppas på för mycket på våra breddgrader. Med en markis blir du mindre väderkänslig och kan vara ute även om det småregnar. Skulle perfekt väder ändå infinna sig är markisen också bra, om du vill kunna skärma av ljus- och värmeinsläppet till huset, eller bara vill kunna njuta av en god måltid i skuggan.

  En markis är en flexibel lösning som finns där när du behöver den, men kan vevas in och vara ur vägen när du vill ha öppet. Den kan ju också vevas ut bara delvis, så att du får precis lagom med skugga. Du kan också välja att dela upp markisen i flera och på så sätt få ännu flexiblare sol- och väderskydd.

  Vi hjälper er att hitta en markis som passar altanen

  Vi har ett omfattande och komplett utbud av markiser av bra kvalitet från utvalda leverantörer. Visa oss din altan och berätta om dina behov, så lotsar vi dig rätt och hjälper dig hitta en markis som passar perfekt på till altanen och dina önskemål.

  Ring eller maila oss för förslag och pris på altanmarkis

  Ingen altan är den andra lik och alla har olika behov och önskemål när det gäller markis till altanen. Kontakta oss på telefon eller e-post och berätta vad du behöver, så återkommer vi med våra bästa idéer och prisförslag på altanmarkis för just dig.

  Altanmarkiser i Stockholm med omnejd

  När du behöver altanmarkiser i Stockholm med omnejd ska du vända dig till oss.

  Vi finns nära dig och hjälper till genom hela processen, från urval till installation.

  Du får en snygg markis av högsta kvalitet till bra pris med snabb och enkel tillgång till hjälp och service om något skulle hända.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Vi har installerat altanmarkiser i 40 år

   När det gäller gedigen erfarenhet av att installera altanmarkiser är det få som slår oss. Vi har jobbat i 40 år med solskydd i Stockholm.

   Med vår kunskap och erfarenhet vet vi vilka lösningar som funkar och vad du bör undvika. Kom till oss med dina markisönskemål så ser vi till att de blir uppfyllda på bästa sätt.

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Motordriven altanmarkis

   Är markisen mycket stor kan det vara värt att investera i motordrift. Du slipper vevandet och kan manövrera markisen med knappar.