Vi jobbar med skräddarsydda balkongskydd till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Balkongskydd

  Ett balkongskydd kompletterar ditt befintliga balkongräcke och ger insynsskydd, men det skyddar också mot väder och vind. Dessutom förhindrar det att föremål ramlar ned mellan spjälorna i räcket.

  Ett balkongskydd sitter ute dygnet runt, året runt och måste tåla väder, vind och solljus. Det betyder att väven måste vara mycket stark, tät och beständig mot ultraviolett ljus. Kraven på väv till balkongskydd är därför lika hög som, eller till och med högre än på markisväv. Infästningarna behöver också vara tillräckligt stabila och kraftiga för att hålla balkongskyddet på plats.

  Vi säljer och monterar balkongskydd

  Hos oss hittar du allt du behöver inom balkongskydd. Vare sig det är skydd mot insyn, vind eller regn du behöver har vi mängder av olika alternativ.

  Visa oss din balkong och berätta vad du vill åstadkomma så löser vi resten. Du väljer vad du vill ha. Vi säljer, levererar och ser till att ditt balkongskydd blir professionellt monterat.

  Vad finns det att välja på?

  När det gäller balkongskydd finns ungefär samma urval som när det gäller markiser. De flesta balkongskydd består av väv som finns i olika färger och mönster.

  Det finns också balkongskydd i plast, både färgade och genomskinliga, vilket kan vara bra om du vill göra balkongräcket högre, utan att förlora utsikten.

  Vilken balkongskyddslösning är bäst för dig? Hör av dig så hjälper vi dig!

  Det finns lika många önskemål på balkongskydd som det finns balkongägare. Vilket som är bäst för dig beror på din balkong och inte minst på vem du är.

  Vi hjälper dig gärna att välja. Hör av dig till oss, så tar vi gemensamt fram rätt lösning. Du behöver bara välja. Vi levererar och monterar enligt dina önskemål.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Vi finns i Stockholm med omnejd

   Hos oss är både privatpersoner och företag välkomna med små eller stora beställningar.

   Vi levererar och monterar balkongskydd till både privatpersoner och företag i hela Stockholmsområdet. Kontakta oss idag!

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Anpassade balkongskydd

   Slutligen måste balkongskyddet vara snyggt att se på och inte skämma utan gärna försköna husets utseende. Mellanblå och mörkt gröna nyanser är vanliga på balkongskydd, men ingenting hindrar att du väljer gladare färger eller kanske ett mönster om det passar i stil och utseende.

   Hos oss hittar du ett stort urval av balkongskydd både för villan och lägenheten. Vi hjälper dig gärna med förslag.