Kontakta oss

Kontakta oss

  Vi finns i Stockholm med omnejd

  När du behöver solskydd i Stockholm med omnejd ska du kontakta oss. Vi har lokal förankring och mycket god tillgänglighet för våra kunder. Genom att välja oss som leverantör har du alltid snabb tillgång till service och reparationer om någonting behöver åtgärdas och du får en varaktig kontakt med en leverantör som du känner och som är väl etablerad.

  Hos oss blir du väl omhändertagen av kunnig personal som gillar sitt jobb och sin arbetsplats. Du möter samma ansikten från gång till gång och kan räkna med att vår personal känner igen dig och vet vilka behov du har.

  Skicka

  Vi säljer markiser, persienner, installerar och servar

  Vi har ett komplett sortiment av solskyddsprodukter, med bland annat markiser, rullgardiner och persienner. Hos oss väljer du ur ett stort sortiment av kvalitetsprodukter från noga utvalda tillverkare.

  Vi säljer både standardstorlekar och kundanpassade lösningar och sköter om leverans och installation. När någonting krånglar finns vi också tillgängliga för att serva och reparera alla typer av solskyddsprodukter.

  Varför ska du välja oss?

  • 40 års erfarenhet av solskydd
  • Bra produkter från utvalda leverantörer
  • Geografisk närhet med lättillgänglig service
  • Vi hjälper dig med hela kedjan
  • Kunnig och trevlig personal

  Kort om oss

  Kåbegruppen är ett familjeföretag som säljer, monterar och servar solskydd. Bland våra produkter hittar du persienner, plisségardiner, rullgardiner, lamellgardiner, markiser, balkongskydd och massor av andra produkter hög kvalitet, från utvalda tillverkare.

  Vår personal är kunnig och engagerad och vi välkomnar såväl privatpersoner som företagskunder. Vi finns i Hägersten och arbetar i Stockholm med omnejd.