Vi lagar alla typer av trasiga persienner till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till hur ni bäst lagar era persienner!
 • 08-603 11 00

  Laga persienner - Vi fixar reparationen!

  Trasiga persienner kan vara ett elände, men faktum är att de flesta persienner består av standarddelar som är relativt enkla att reparera eller byta ut. Hisslinor och vridbeslag som gått av kan bytas ut mot nya. Enstaka lameller som skadats kan också ersättas om de har en färgsättning som fortfarande lagerförs.

  Har du en måttbeställd och kundanpassad persienn kan det mycket väl löna sig med ganska omfattande renoveringar för att slippa köpa nytt. Har persiennen dessutom en speciell färgsättning som inte längre lagerförs är valet givet.

  Oberoende av problem kan vi oftast ordna din persienner

  Om persiennen är totalhavererad och lamellerna blivit skadade kanske en ny persienn är bästa valet. I många situationer går de dock att reparera och få ordning på problemet. Vi har lång erfarenhet och kan åtgärda de flesta fel med små insatser.

  Slå oss en signal eller skicka ett mail så återkommer vi snarast

  Hänger dina persienner snett? Går de inte längre att dra upp, eller har de fastnat? Hör av dig till oss omgående. Slå oss en signal på telefon eller skicka ett mail och berätta vad som är fel, så återkommer vi snarast med förslag på åtgärder.

  Vi lämnar 2 års garanti

  Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för det man gör och att stå för sina fel och brister. Vi anstränger oss för att alltid lämna dig nöjd, med ett korrekt utfört jobb av högsta kvalitet. För att du ska känna dig extra trygg ger vi dig dessutom två års garanti när vi reparerar persienner.

  Hittar du det minsta lilla tecken på att vi inte gjort ett fullgott jobb vill vi att du genast hör av dig så att vi kan åtgärda våra misstag. Garantin är vårt sätt att signalera hur viktigt vi tycker att det är med nöjda kunder.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Reparering och tillbehör

   Vi har delar till de flesta persienner tillgängliga för snabb leverans. Du kan köpa delarna av oss, eller så låter du oss ta hand om hela reparationen, på plats hos dig eller i vår verkstad.

   Att reparera istället för att ersätta blir en vinst både för din plånbok och för miljön.

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Vi servar persienner i Stockholm och med omnejd

   Vi gör service på både små och stora persienner överallt i Stockholm med omnejd. Berätta för oss om dina persiennproblem! Vi hjälper alla kunder, både privatpersoner och företag.