Vi jobbar med skräddarsydda restaurangmarkiser för restauranger och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Restaurangmarkiser

  För dig som driver restaurang är det viktigt att hela tiden maximera beläggningen, både inomhus och på uteserveringen. Restaurangmarkiser är en självklar komponent i detta, eftersom de ger dig möjlighet att maximera intäkterna från din uteservering, oberoende av väder och vind.

  Restaurangmarkiser är som vanliga markiser, med lite högre krav. De behöver kunna skydda inte bara från sol utan från kraftigt regn och hagel. De måste vara stabila för att tåla det extra slitage som krogmiljön utgör och de måste fungera klanderfritt, varje dag, hela säsongen och om någonting strular måste du ha tillgång till service med hög tillgänglighet på kort varsel.

  40 år i branschen i Stockholm med omnejd

  Du vet allt om hur man driver restaurang. Vi vet allt om solskydd. I 40 år har vi jobbat med restaurangmarkiser och andra typer av solskydd i Stockholm. Låt oss ta hand om ditt behov av restaurangmarkiser, så att du slipper!

  Hör av dig så hittar vi en lösning som passar er

  Behöver du bättre väderskydd på uteserveringen? Restaurangmarkiser kan vara rätt lösning för dig. Hör av dig till oss och berätta mer om vad du behöver så tar vi fram ett förslag. Om inte markiser fungerar har vi massor av andra lösningar.

  Skräddarsydda lösningar till restauranger

  Varje restaurang är unik och har sina speciella förutsättningar. Därför är alla markislösningar vi tar fram för restauranger skräddarsydda och anpassade till krögarnas unika behov.

  När du kommer till oss kan du vara säker på att bli väl bemött och kompetent lotsad genom hela processen från kravspecifikation och produktval fram till leverans och montering.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Vi kan ta ner markiser och sätta upp dem varje säsong åt er

   Har du en uteservering som bara är öppen under delar av året? I så fall har vi goda nyheter till dig. Varje år när du stänger utomhusverksamheten och flyttar in för vintern kommer vi till dig och tar ner dina markiser och lägger dem på vinterförvaring.

   När våren sedan kommer och det är dags att slå upp portarna igen kommer vi tillbaka och sätter upp dem igen. I samband med detta kontrollerar vi förstås markisernas skick och funktion och lämnar förslag på eventuella serviceåtgärder som behövs.

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Heltäckande sortiment

   Vi har ett heltäckande sortiment produkter för sol- och väderskydd av restauranger och levererar dessutom förstklassig service över hela Stockholmsområdet, både på nyinstallation och underhåll av gamla restaurangmarkiser.