Vi jobbar med skräddarsydda persiennlösningar till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Persienner i Stockholm - Bra priser, installation och montering

  Persienner är vår specialitet. Var du än befinner dig i Stockholm kan vi leverera persienner enligt dina behov, till bra priser. Med vår långa erfarenhet och stora kunskap klarar vi av att leverera det mesta i persiennväg, från standardiserade lagervaror till persienner som passar till sluttande, sneda eller runda fönster.

  En persienn ska sitta rätt, passa fönstret och ha lämplig utformning och utseende för att se bra ut och lösa dina behov, oavsett om du behöver den för att hålla ute oönskat ljus, minska värmeläckage, hindra insyn, eller kanske en kombination. Oavsett hur dina behov ser ut och om du är en stor eller liten kund kan du vända dig till oss.

  Vi hjälper dig genom hela processen från behovsanalys och designval, fram till en komplett persiennlösning monterad på plats, snyggt och prydligt till bra pris. När du behöver persienner i Stockholm kan du alltid i förtroende vända dig till oss.

  40 års erfarenhet ifrån persienner i Stockholm

  Vi har arbetat med försäljning, installation och service av persienner i 40 år och vågar lova att vi har kompetensen, kunskapen och erfarenheten att lösa alla dina persiennproblem.

  Vi säljer bara kvalitetsprodukter från utvalda tillverkare. Den persiennlösning vi inte kan tillhandahålla finns helt enkelt inte.

  Vi jobbar med de bästa leverantörerna på marknaden

  Åt våra kunder duger bara det bästa. Därför säljer vi bara noga utvalda persienner från de bästa leverantörerna. Att anlita oss ska vara en garanti för att du får de bra produkter till hög kvalitet.

  Det kan finnas alternativ som ser billigare ut, men vi vet att kvalitet lönar sig i längden.

  Vi hittar rätt persienn utifrån dina behov

  Persienner kan ha många olika funktioner. De kan användas till mörkläggning och insynsskydd, men de fungerar också som ett bra sätt att isolera mot värmeläckage, både inåt och utåt. Vilka egenskaper en persienn har avgörs mycket av utformning och materialval.

  Berätta för oss om dina önskemål, så hjälper vi dig att hitta rätt persienn för att möta just dina behov när det gäller funktion, utseende och prisklass. Med vår kunskap och långa erfarenhet kan vi ofta överraska med lösningar som du inte tänkt på eller ens visste att de fanns.

  Kontakta oss

  Vi Installerar och säljer bl.a.

  Vi säljer, levererar och installerar alla typer av persienner, både traditionella lamell-persienner i aluminium eller trä och olika typer av plissépersienner och plisségardiner. När persienner inte räcker till har vi dessutom ett stort urval av rullgardiner och lamellgardiner i vårt sortiment. Oavsett ditt behov har vi en persienn som passar.

  Persienner för alla fönstertyper

  Du vet förstås hur en normal, rak persienn ser ut, men visste du att det går att sätta persienner även på runda, sneda, eller lutande fönster?

  Vad som är möjligt att göra beror förstås lite på hur ditt behov ser ut, men vi vågar lova att om du har ett fönster så kan vi leverera en persienn som både passar i fönstret och uppfyller ditt behov.

   

  Maila oss på: info@kabegruppen.se

  • 08-603 11 00

   Vilken är den bästa persiennen?

   Vilket som är den bästa persiennen beror helt på hur ditt behov och dina fönster ser ut. Alla persienner har vissa saker gemensamt men de skiljer sig mycket i detaljerna slutresultatet kan bli väldigt olika beroende på hur du väljer material och utförande.

   Oavsett vad behöver så hjälper vi dig från början till slut, med val av modell och utseende, inköp, leverans och installation, så att du får den persienn som är bäst för just dig. Vi säljer och installerar persienner i hela Stockholm.

   Miljövänlig och anpassat efter era önskemål

   Persienner är inte bara ett bra sätt att stänga ute ljus och hindra insyn, de är dessutom bra för miljön. Lamellerna reflekterar inte bara ljus utan också värme.

   Persienner kan hjälpa till att hålla kvar värme inomhus på vintern och att hålla ute värme på sommaren. Du sänker därigenom dina energikostnader året runt och gör samtidigt miljön en tjänst.

   Olika persienner är olika effektiva på att blockera värmestrålning. Vi hjälper dig att hitta en effektiv lösning som passar dina behov.

   Vi lagar persienner och lämnar 2 års garanti

   En persienn kan hålla i många decennier men vissa delar slits och kan gå sönder. Har dina persienner gått sönder eller börjar de bli slitna kan du alltid vända dig till oss för att få hjälp.

   Vi lagar och servar alla typer av persienner och byter delar som är utslitna eller trasiga, så att du kan fortsätta använda dem under lång tid framöver.

   Vi lämnar 2 års garanti på alla reparationer så att du kan känna dig trygg om något blir fel.

   Proffs på persienner åt företag och privatpersoner

   När du vill ha bra persienner och hemma eller på företaget ska du vända dig till oss. Vi är proffs på persienner och vet hur vi ska hjälpa dig fram till rätt lösning, oavsett om du behöver en enkel persienn till sovrummet eller en komplett uppsättning persienner till kontoret.

   Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi är lika glada att ta emot stora som små kunder och välkomnar både privatpersoner och företag. Hos oss får alla samma goda service och höga kvalitet på produkter, leverans och montering.

   Hör av dig till oss så berättar vi mer!