Om oss

Kontakta oss

  40 års erfarenhet av markiser och persienner

  Kom till oss när du vill ha hjälp med markiser, persienner och andra solskydd. Vi har 40 års erfarenhet från branschen och vet allt som är värt att veta i ämnet, och lite till. Vi finns där för dig redan på idéstadiet, när du söker inspiration och idéer. Vi hjälper dig att ta fram förslag på bra lösningar.

  Med vår kunskap och erfarenhet ser vi möjligheter som du kanske inte ens tänkt på och kan komma med innovativa förslag och idéer. När du bestämt dig för hur du vill gå vidare tar vi fram en komplett offert som du kan ta ställning till i lugn och ro.

  När affären är uppgjord tar vi hand om resten. Vi beställer, levererar och installerar ditt solskydd precis som du vill ha det. Du får en professionellt utförd, felfri installation, utan att du behöver oroa dig över detaljerna.

  Stabilt familjeföretag med låg personalomsättning

  När du har med hantverkare att göra är det en trygghet att känna igen personalen och se samma ansikten varje gång. Kåbegruppen är ett stabilt familjeföretag. Vi månar om vår personal och ser till att våra anställda stannar kvar.

  Vi brinner för att hjälpa företag och privatpersoner

  För oss är alla kunder viktiga. Vi betjänar dig med samma goda service oavsett om du vill köpa en persienn till hemmet eller markiser till ett helt hotell. Hos oss är alla kunder välkomna, både privatpersoner och företag.

  Kollektivavtal och noggranna bakgrundskontroller

  Vi vill att det ska vara ordning och reda och att du ska känna dig trygg med vår personal. Därför kontrollerar vi noga alla vi anställer och all vår personal omfattas av kollektivavtal.

  All personal genomgår rigorös utbildning och är certifierade montörer

  Vårt arbete ska alltid hålla högsta klass när det gäller kvalitet och säkerhet. Därför genomgår vår personal en rigorös utbildning och vi har bara certifierade montörer. Det är vår och din försäkring för att jobbet alltid blir korrekt utfört och att alla våra installationer håller och är säkra att använda.