Vi jobbar med att installera markismotorer till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa motordrivna lösningen!
 • 08-603 11 00

  Vi säljer och installerar motorer till markiser

  Det kan vara jobbigt att veva markis. Det är lätt att bli lite lat och lämna markisen ute i regn och rusk, trots att du kanske borde veva in den. Tyvärr leder lättjan till ökat slitage och att markisen lättare går sönder, om den förblir utfälld.

  Dessutom tenderar veven att komma på avvägar. Du vet var den ska vara, men vi vet alla att oftare än inte får saker fötter och hamnar på något bra ställe där du inte hittar dem.

  Därför kan det vara rimligt att montera motor på markisen. Att manövrera markisen blir en fråga om att trycka på knappar, en uppgift som de flesta orkar med. Dessutom slipper du lägga all din tid på att leta efter en vev. Knapparna sitter där de sitter.

  Skicka ett mail med problemet eller slå oss en signal

  De flesta problem med motorer till markiser är ganska enkla att felsöka och åtgärda. Om du behöver hjälp går det bra att ringa oss eller skicka e-post och beskriva problemet så hjälper vi dig snabbt och lätt med utbyte, reparation eller service.

  Vi är proffs på att installera och serva markismotorer

  Vi är proffs på markismotorer! Vi har arbetat i 40 år med markiser och har både kunskapen och erfarenheten som krävs för att göra ett bra och professionellt jobb. Vi säljer och installerar bara markismotorer av hög kvalitet från utvalda tillverkare.

  Har du problem med din motor till markisen? Hör av dig så hjälper vi dig

  När markisens motor krånglar kan det behövas snabb och kompetent hjälp. En markis som blir hängande i utfällt läge kan utsättas för hårt väder som ökar slitaget och ökar risken att något ytterligare går sönder.

  Hör omgående av dig till oss om din markismotor krånglar. Vi rycker ut och löser ditt problem var som helst i Stockholm med omnejd.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Alltid 2 år garanti vid lagningar av motorer

   Reparationer ska inte kräva nya reparationer. Om det ändå händer har vi gjort fel och då åtgärdar vi det utan kostnad för dig.

   Vi lämnar alltid två års garanti på jobbet när vi lagar markismotorer, så att du kan känna dig helt trygg med att jobbet är korrekt utfört. Vi står för våra misstag!

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Vi kan markismotorer

   Vi vet allt om hur du motoriserar din markis. Vi har motorer och tillbehör till alla markistyper och -storlekar och hjälper dig med inköp, leverans och installation.