Vi jobbar med skräddarsydda balkongmarkiser till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Balkongmarkiser

  Balkongen är mångas favoritplats på sommaren. När solen skiner blir den en härlig tillflyktsort, där du kan sitta och fika, läsa, umgås eller bara vara.

  Men vädret är inte alltid sådär lysande, eller så blir det för mycket av det goda. Då finns balkongmarkisen som en bra lösning. När den inte används sitter den inrullad och ur vägen. Så fort du behöver skydd mot solen eller regnet rullar du ut den, snabbt och lätt och kan fortsätta njuta av din balkong.

  Bäst på balkongmarkiser i Stockholm

  Vi är bäst på balkongmarkiser i Stockholm! Det kanske låter skrytsamt, men det är sant. Faktum är att vi är bäst på alla sorters solskydd, oavsett placering och typ.

  När du vill köpa balkongmarkiser behöver du alltså inte leta och fundera, utan kan vända dig direkt till oss.

  40 års erfarenhet ifrån branschen

  Vänd dig i förtroende till oss när du behöver balkongmarkiser.

  Med våra 40 års erfarenhet av solskydd vet vi precis hur vi ska hjälpa dig och kan snabbt ta fram både gamla beprövade och nya, innovativa förslag på hur vi kan möta just ditt behov.

  Hos oss får du hjälp!

  Vad passar er bäst? Hör av er så gör vi en behovsanalys

  Stor eller liten balkong? Regnskydd eller bara solskydd? Pergola eller vanlig balkongmarkis? Att välja rätt är svårt och det blir inte lättare av det stora utbudet.

  Men det finns hjälp och den hjälpen hittar ni hos oss. Hör av er så hjälper vi till med behovsanalys och kommer gemensamt fram till vilken lösning som passar just er bäst.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Vi fixar installation och montering av balkongmarkisen

   Din balkongmarkis är tung och utsätts för hårda påfrestningar. Den får absolut inte falla ned och orsaka skador på människor och egendom.

   Det är mycket viktigt att den är korrekt och säkert monterad. Därför fixar vi installation och montering åt dig.

   Vi ser till att arbetet görs på ett korrekt och professionellt sätt. Du får en sak mindre att oroa dig över.

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Anpassade mindre balkonglösningar

   Balkongmarkiser på mindre balkonger monteras i allmänhet i en kassett ovanför ståhöjd och med två armar som fästs vid sidorna. De manövreras med vevar eller linor och faller ut som ett sluttande tak. På en större balkong kan det krävas en mer traditionell markis.

   Det går också att sätta upp en pergolamarkis. På så sätt kan du väderskydda hela balkongen och använda den som uterum.