Vi jobbar med skräddarsydda lamellgardiner till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Lamellgardiner

  Lamellgardiner ser ut som persienner ställda på högkant. Istället för att hissas ned uppifrån hänger lamellerna i en skena högst upp och dras ut från sidan. Detta möjliggör att lamellerna görs större, bredare och tyngre, eftersom linan inte måste bära deras tyngd. Precis som en persienn kan lamellerna ställas i önskad vinkel för att släppa igenom olika mycket ljus eller blockera öppningen helt.

  Eftersom lamellerna löper i en skena och inte hänger i linan kan de göras bredare och täcka större öppningar än en persienn, utan att de blir för tunga.

  De flesta lamellgardiner är tillverkade i tyg eller väv, men det går även att välja andra material, som till exempel trä eller till och med aluminium. Mycket stora lamellgardiner kan behöva skenor både i golv och tak.

  Bra pris och montering av lamellgardiner

  Hos oss får du alltid bra pris på lamellgardiner. Du bestämmer vad du vill ha. Vi hanterar hela kedjan från inköp till leverans och montering.

  Resultatet blir snyggt och professionellt installerat solskydd till ett konkurrenskraftigt pris, med minsta möjliga arbete från din sida.

  Specialist på solskydd i Stockholm med omnejd

  Hör av dig till oss när du behöver en specialist på solskydd. Vi levererar lamellgardiner i Stockholm med omnejd och har lång erfarenhet från branschen.

  Lamellgardiner passar bra som insynsskydd och solskydd för stora och höga öppningar, till exempel i fönsterpartier på inglasade balkonger.

  Vad är bäst? Hör av dig så hjälper vi till med idéer!

  Vilken lösning för solskydd och insynsskydd är egentligen bäst? Blir det bra med lamellgardiner, eller kommer en annan lösning att fungera bättre?

  Frågorna kan te sig oändliga och omöjliga att svara på, men tro oss, vi har hanterat dem tusentals gånger redan och vi lovar att hur ditt behov ser ut så behöver du bara höra av dig till oss. Vi har massor av bra idéer på både nya och gamla lösningar.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Mörkläggning & lamellgardin med motor

   Mörkläggande lamellgardiner tillverkas i lite kraftigare väv, som inte släpper igenom ljus, eller i plast, trä eller till och med aluminium. Om en stor yta ska täckas blir gardiner ofta lite tyngre att dra ut och in och den kan då kombineras med en motor som manövreras med knappar. Det går också att koppla ihop motoriserade lamellgardiner med ett centralt styrsystem som kan reglera ljusinsläppet automatiskt, efter vädret och tiden på dygnet.

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se