Vi jobbar med skräddarsydda plisségardiner till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Plisségardiner

  Plisségardiner består av veckat tyg, i ett eller flera lager, som du kan hissa upp eller ned, ungefär som en persienn. De tillverkas i allmänhet i tunnare väv eller tyg än rullgardiner och används oftast för att dämpa ljus eller som insynsskydd, men det går också att tillverka plisségardiner för mörkläggning, i tjockare väv eller plastmaterial, som veckas på samma sätt som tyget.

  Plisségardiner tillverkas i veckat, enkelt tyg, med synliga hål för linorna, eller i dubbelt tyg, där hålen och linorna göms inuti gardinen, vilket ger ett elegantare utseende och minskar ljusgenomsläppet.

  40 års erfarenhet ifrån solskydd

  Vi är experter på att ordna solskydd med plisségardiner, med 40 års erfarenhet. När du kommer till oss får du inte bara tillgång till solskydd av högsta klass. Du får också tillgång till hela vår samlade erfarenhet och expertkunskap i ämnet.

  Mörkläggning & plisségardiner

  Många plisségardiner är tillverkade i tunt tyg och passar bäst för att dämpa ljuset och ge insynsskydd. Det finns även plisségardiner för mörkläggning. De är ofta tillverkade i veckad plast, för att hålla nere vikten, men även tätt tyg kan användas.

  Plissé eller persienn?

  Om du ska välja plisségardin eller persienn är mycket en fråga om utseende, men det finns vissa praktiska skillnader att tänka på.

  Persienner är bättre på att reflektera värme och kan hjälpa dig spara energi. Plisségardiner, å sin sida kan göras helt täta och kan därför vara bättre på att blockera ljus.

  De kan dessutom göras flexiblare, så att de passar ovanliga fönsterformer. I normalfallet blir det kanske mest en fråga om vilket du tycker är snyggast.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Skräddarsydda plisségardiner efter era önskemål

   Har du runda fönster, sneda fönster eller andra oregelbundna öppningar som behöver insynsskydd eller mörkläggning?

   Nästan inga behov är omöjliga att tillgodose med skräddarsydda plisségardiner. Och även om du råkar ha helt vanliga fyrkantiga fönster har vi massor av intressanta lösningar för att tillgodose dina önskemål

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Flexibilitet

   Plisségardiner är mycket flexibla och passar extra bra till runda eller sneda fönster eller valvfönster. De kan också tillverkas så att de dras nedifrån och upp, vilket är speciellt användbart när de används som insynsskydd.

   Vi har ett stort urval av plisségardiner och från de bästa tillverkarna och hjälper dig gärna med flexibla lösningar anpassade för just dina behov.