Vi monterar skräddarsydda markiser till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Montera Markis - Vi hjälper dig!

  Att montera en markis kan vara en utmaning. De är tunga, stora och otympliga att hantera, men måste ändå monteras med precision för att fungera bra. De behöver också sitta säkert fast, för att tåla framför allt vind. De får absolut inte blåsa ned och orsaka skador på människor eller egendom.

  Vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för att montera markiser på ett professionellt och säkert sätt, i alla lägen. Därför hjälper vi dig mer än gärna att montera dina markiser. När du köper från oss ingår detta i vårt erbjudande.

  Vi lämnar alltid 2 års garanti på montering

  Låt oss montera din markis. Inte bara slipper du göra jobbet själv och kan lägga tid på annat, vi ger dig dessutom garanti. Upptäcker du något fel inom två år är det bara att höra av sig så kommer vi och åtgärdar det vi borde gjort rätt från början. 

  Vad kostar monteringen av din nya markis?

  Vad kostar det att sätta upp en markis? Hur långt är ett snöre? Svaret är att det beror på markisens storlek, var den ska sitta, med mera. Enklast är att du hör av dig till oss. Vi kan oftast ge dig en prisindikation direkt.

  Man kan montera själv, men det är oftast en god idé att ta hjälp

  Vi erkänner! Att montera en markis är knappast raketforskning och om du har rätt kunskap och är tillräckligt händig är det något du kan göra själv.

  Men precis som inte alla är bra på att reparera bilar eller spela schack är det inte självklart att just du är bra på att montera markiser.

  Känner du dig det minsta tveksam inför uppgiften kan det därför vara en god idé att ta hjälp av oss.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Sätter markiser höga påfrestningar på fasaden?

   Som lekman kan det vara svårt att veta vilka byggnadsdelar som klarar påfrestningarna av en markis och att få tag i rätt fästelement kan vara svårt.

   Vi har fästelement i lager och kunskapen och erfarenheten som krävs för att göra ett korrekt montage i alla lägen.

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Vi finns i Stockholm och har installerat markiser i 40 år

   Vi installerar markiser i hela Stockholmsregionen. Det har vi gjort i 40 år. Om du vill anlita någon som verkligen vet hur man gör ska du vända dig till oss.