Vi jobbar med skräddarsydda markisvävar till nya och befintliga markisinstallationer.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Markisvävar

  Det vanligaste materialet i modern markisväv är akryl, som är mycket motståndskraftig mot varierande väder, vind och sol. En bra markisväv tillverkas med spinnfärgad tråd, där akrylfibrerna är individuellt infärgade innan de spinns till tråd som används i vävningen. Spinnfärgningen gör att markisväven får mycket större motståndskraft mot ultraviolett ljus, som är starkt nedbrytande på alla material som exponeras för solens strålar.

  Ett relativt nytt tillskott på marknaden är markisväv i mikroperforerad polyesterfiber, som är bra när du vill skärma av ljus och hindra insyn men ändå behålla möjligheten att se ut. I äldre tider var standardmaterialet för markisväv bomull, men tyngden och benägenheten att suga upp vatten har gjort att bomull fått ge vika för syntetiska material.

  Kåbegruppen finns i Stockholm med omnejd

  När du behöver hjälp med markisväv är hjälpen aldrig långt borta. Kåbegruppen finns och arbetar i Stockholm med omnejd. Vi är aldrig långt borta och hjälper dig gärna på plats, när det behövs.

  Vi är proffs på allt som har med markiser att göra

  Kåbegruppen har varit verksamma inom solskydd i 40 år. Vi är proffs på markiser och allting runtomkring som har med sol- och väderskydd att göra. Testa oss gärna! Vi lovar att du inte blir besviken!

  Det finns en uppsjö av tillverkare och material

  Att välja markisväv kan vara en stor utmaning. Det finns en stor uppsjö av tillverkare och material att välja mellan och vad som är bra eller dåligt kan vara svårt att få rätsida på.

  Men du behöver inte misströsta! Ring oss istället, så hjälper vi dig. Vi har lång erfarenhet av att sälja markisväv och solskydd och vet vad som passar bra eller mindre bra i olika sammanhang.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Behöver ni hjälp med att byta eller rengöra markisväv?

   En markis som används flitigt och utsätts för väder och vind blir lätt smutsig, i synnerhet om den ofta blir blöt. Att stoppa markisen i tvättmaskinen är inte att tänka på.

   Kontakta oss istället. Vi är experter på markiser och hjälper dig med rengöring, reparation eller byte av markisväv. Vi hjälper alla kunder, stora som små.

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Andra användningsområden

   Markisväv används i markiser, som namnet antyder, men är också ett vanligt material i förtält och insynsskydd för husbilar och husvagnar.

   Det är också vanligt som insynsskydd på balkonger, eller för att ge vindskydd eller extra skugga på en pergola.