Vi lagar alla typer av markiser till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa lösningen med er trasiga markis!
 • 08-603 11 00

  Laga markis - Behöver du hjälp?

  Saker slits och går sönder. Till och med de kvalitetsmarkiser du köper av oss har begränsad livslängd och behöver servas och repareras efter några år. Ja, ibland händer små olyckor också, som skyndar på förloppet.

  Oavsett vad som hänt så är hjälpen aldrig långt borta, vare sig det är en skruv som är lös eller en vev som kärvar. Vi har reservdelar till de flesta typer av markiser och det vi inte har i lager kan vi beställa eller ersätta med någonting likvärdigt eller bättre.

  Hör av dig så återkommer vi med pris

  Inga reparationsjobb är för små eller för stora för oss. Har markisen gått sönder? Ring oss eller skickar e-post och berätta vad som har hänt, så återkommer vi med förslag och pris på lämpliga reparationsåtgärder.

  Vi finns över hela stockholmsområdet

  Vi servar och reparerar markiser över hela Stockholmsområdet. Oavsett om du är en stor eller liten kund är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper både privatpersoner och företag.

  Oavsett om det gäller fästen, motorn eller revor kan man oftast rädda markisen

  Har din markis fått en reva i väven eller havererat på annat sätt? Spring inte och beställ en ny! Vi har reservdelar till de flesta markiser, vare sig det gäller trasiga fästen, motorer, armar eller någonting annat.

  Är väven trasig byter ut den mot ny. En trasig markis går oftast att rädda med relativt enkla medel, så länge inte förfallet gått för långt.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Du har alltid 2 års garanti på service

   När vi gör ett jobb ska du kunna lita på att vi gör det rätt. Det gäller allt vi gör, även service och reparationer.

   För att du ska känna dig helt trygg lämnar vi två års garanti på alla jobb. Upptäcker du några brister under den tiden hör du bara av dig, så gör vi om jobbet på rätt sätt.

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Trasig markisväv?

   En reva i markisväven är något du måste åtgärda snabbt, för att inte riskera att vinden river sönder markisen i strimlor, men att försöka baxa in en hel markis i symaskinen där hemma är ingenting som vi rekommenderar. Då är det bättre att låta oss ta hand om reparationen, så går det fortare och blir bättre gjort, med mindre frustration.