Vi jobbar med skräddarsydda solskydd till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Solskydd för era fönster

  Hör av dig till oss när du behöver solskydd för fönster. Vi har alla upptänkliga varianter modeller och säljer bra produkter av hög kvalitet från utvalda leverantörer. Hos oss får du hjälp genom hela processen. Berätta för oss om dina behov när det gäller solskydd, så lovar vi att presentera en perfekt lösning anpassad bara för dig.

  Vi levererar och monterar solskydd för dina fönster inomhus. Vi har också perfekta solskyddslösningar för utomhusmiljöer som till exempel din inglasade balkong, ditt uterum, terassen eller pergolan.

  Vi monterar solskydd till fönster för inomhusbruk

  Vi hjälper dig att välja solskydd, men vårt åtagande tar inte slut där. Vi är med dig under hela processen genom inköp och leverans och avslutar med att se till att dina solskydd blir korrekt monterade.

  Vi är en leverantör med lång erfarenhet

  Under våra 40 år som leverantör av solskydd har vi hunnit skaffa oss unik kompetens och erfarenhet av solskydd. Det kan du som kund dra nytta av redan idag. Vi är säkra på att du inte blir besviken.

  Solskyddsfilm till fönster, pergola och terrass

  När du behöver skydd främst mot starkt ljus och värme kan solskyddsfilm vara ett bra alternativ. Den kan antingen appliceras direkt på fönster eller hängas som rullgardin och dras ned vid behov.

  Solskyddsfilm kan också användas över en terrass eller pergola och rullas i så fall ut ungefär som en markis. En fördel med solskyddsfilm är att den fortfarande går att se igenom. Dessutom färgar den inte det ljus som släpps igenom.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Känns solskydd som en djungel? Ring eller maila oss så hjälper vi dig

   Att välja rätt solskydd kan kännas som en ganska vansklig övning och med alla varianter och möjligheter som finns kan det lätt kännas som att försöka navigera i en djungel.

   Vi förstår känslan men kan lugna dig med att hjälpen inte är långt borta. Hör av dig till oss per telefon eller e-post och berätta om dina behov och önskemål, så hjälper vi dig snabbt och lätt.

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Anpassade solskydd

   Ett solskydd ska skydda mot solljus givetvis men det ska också vara snyggt att se på, smälta in väl i omgivningen och tåla påfrestningarna från daglig användning, väder och vind.

   Förutom ljus kan solskyddet även användas för att hindra värme att stråla ut eller in, beroende på årstid.

   Vilken typ av solskydd som passar bäst till dina fönster beror på dina behov. Hör av dig så hjälper vi dig vidare.