Intresserad av markiser och persienner?

Funderar du över att investera i solskydd? Kan persienner och markiser vara rätt lösning för dig? Då ska du höra av dig till oss!

Kontakta oss

  5 orsaker till att du ska välja oss

  • Omfattande kunskaper och erfarenhet från 40 år i branschen
  • Vi säljer enbart kvalitetsprodukter från tillverkare vi litar på
  • Vi finns nära dig och kan snabbt hjälpa till med service och reparationer
  • Vi ger dig fullservice, från behovsanalys fram till färdig lösning
  • Stabilt familjeföretag med medarbetare som du känner igen och lär känna med tiden

  Vi utför en behovsanalys & tar fram en lösning i samarbete med dig

  Du behöver inte ha några detaljerade idéer eller färdiga uppfattningar om vilken typ av solskydd du behöver. Vi hjälper xdig redan från start med en behovsanalys.

  Därefter tar vi fram en fungerande lösning i samarbete med dig. Resultatet blir rätt lösning på rätt problem och ett slutresultat du kan känna dig nöjd med under lång tid framöver.

  Stort utbud och de bästa leverantörerna

  Solskydd är en bransch där många vill vara med och sälja sina produkter. Tyvärr kan det vara svårt att veta vilka produkter och tillverkare som verkligen vet vad de gör. Där kan vi hjälpa dig. Vi säljer bara produkter av bra kvalitet, från utvalda leverantörer som vi vet att vi kan lita på.

  Kontakta oss

  Vi kan branchen

  Vi har 40 års erfarenhet av att sälja, leverera och installera solskyddslösningar i Stockholm med omnejd. Vi vet allt om vad som är viktigt att tänka på när du funderar på att skaffa lösningar för att skydda mot sol och värme, starka vindar, insyn eller regn och rusk.

  Vi säljer och installerar alla typer av solskydd. Med vår lokala förankring vet vi vilka produkter som fungerar. Tack vare vår långa erfarenhet och stora kunnande kan vi också kombinera olika produkter och lösningar till någonting som blir en fungerande helhet, som motsvarar dina behov.

  Vi brinner för hög service och nöjda kunder

  För oss är kunden viktigast, oavsett behov och storlek. Utan nöjda kunder vore vi ingenting. Vi brinner för service av toppklass och säljer både till privatpersoner och företag.