Vi jobbar med skräddarsydda rullgardinslösningar till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Rullgardiner

  Rullgardinen är en klassisk och beprövad metod för mörkläggning och insynsskydd. En rullgardin har fördelen att den består av en sammanhängande bit tyg eller väv, utan glipor och skarvar, som kan rullas ned och helt eller delvis täcka över ett fönster eller en dörröppning.

  Rullgardiner kan tillverkas av alla möjliga sorters tyg och väv, allt från fullständigt ljustäta mörkläggningsgardiner till lättare tyger som hindrar insyn men samtidigt släpper igenom ljus så att till exempel krukväxter kan få ljus sig utan att du behöver tumma på privatlivet.

  Rullgardiner fungerar utmärkt inomhus. Med rätt material i väv och övriga delar är det inte heller någonting som hindrar dig att använda rullgardiner utomhus, till exempel i uterum eller på din balkong.

  40 års erfarenhet ifrån rullgardiner och solskydd

  Om det är någon som behärskar rullgardiner och solskydd så är det vi. Med 40 år i branschen vågar vi påstå att vi kan det mesta och lite till, av det som är värt att kunna i ämnet.

  Vi tar fram lösningar skräddarsydda efter era behov

  Mörkläggning, insynsskydd eller bara lite dämpning av ljuset? Vi har rullgardiner för alla behov och skräddarsyr gärna en lösning just för dig, med precis rätt bredd, längd och montage.

  Måttbeställda rullgardiner

  Vi tycker att dina rullgardiner ska sitta snyggt och passa in. Därför tycker vi du ska satsa på måttbeställda rullgardiner.

  Det kostar en aning mer men resultatet och utseendet blir så mycket bättre när du själv kan välja exakt rätt bredd, längd och utseende.

  Vi vågar påstå att en snygg, måttbeställd rullgardin är en rullgardin du behåller längre och att det faktiskt blir billigare på sikt.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Mörkläggning & takfönster

   Att få bra mörkläggning av takfönster kan vara en utmaning. Att nå upp för att kunna dra ned rullgardinen är bara början på problemet.Lösningen är en rullgardin i kassett, som löper i skenor längs fönstret.

   Skenorna bidrar, förutom med att hålla rullgardinen uppe, dessutom med extra tätning mot inläckande ljus. Hör av dig till oss, så berättar vi mer om mörkläggning och takfönster.

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   Flexibilitet

   Rullgardiner ger stort utrymme till flexibilitet. Hos oss hittar du många alternativ, både när det gäller raka gardiner i standardbredder, måttbeställda och kundanpassade varianter. Kontakta oss och berätta om dina behov. Vi har massor av intressanta lösningar för dig.