Vi jobbar med skräddarsydda pergolamarkiser till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Pergolamarkiser

  En pergolamarkis är en markis som löper i skenor. Den kan därför göras större och längre än en vanlig markis, utan att bli hängig och instabil. Den kan dessutom förlängas ned till marken, så att du får ett avgränsat utrymme med både tak och väggar. Det blir precis som ett uterum, som du kan fälla in och ut.

  En pergolamarkis kan monteras på en befintlig pergola, eller köpas som en fristående konstruktion. Du kan också välja om takdelen ska vara rak eller välvd.

  Vi säljer och monterar Pergolamarkiser av alla typer

  Vi säljer pergolamarkiser av hög kvalitet, från utvalda tillverkare och har ett brett utbud av lösningar som kan anpassas till alla situationer.

  Vänd dig till oss och berätta om ditt behov av skydd mot väder vind, så tar vi fram olika förslag på lösningar. När du bestämt dig sköter vi allt, inklusive leverans och montering.

  Vi hittar en markis som passar din pergola

  Har du en befintlig pergola som du vill komplettera med extra väderskydd i form av en markis? Inget problem! Vänd dig till oss, så löser vi det!

  Vi säljer mängder av fiffiga och flexibla system som går att anpassa nästan i det oändliga. Visa oss din pergola, så hittar vi en markis som passar!

  Installation och montering. Vi hjälper dig!

  En pergolamarkis är en stor och tung konstruktion, som måste tåla påfrestningar från väder och vind utan att gå sönder.

  Att den blir rätt monterad och förankrad är A och O för att den inte ska utgöra en fara för dig och andra.

  Därför hjälper vi dig med installation och montering. Vårt kunnande är din garanti för ett professionellt utfört jobb, som du kan lita på i alla väder.

  Boka ett besök idag!

  • 08-603 11 00

   Olika material

   Vanligaste materialet i pergolamarkiser är vanlig markisväv som rullas ut och löper i skenor men det finns också varianter med veckat tyg som sträcks ut eller lösningar med lameller som ser ut som enorma persienner.

   Pergolamarkiser kan anpassas till nästan alla storlekar och former och kan därmed användas på nästan vilken altan eller uteplats som helst. Bara fantasin sätter gränserna.

    

   Maila oss på: info@kabegruppen.se

   I Stockholm sedan 40 år

   Vi finns och arbetar överallt i Stockholm och har 40 års erfarenhet av solskydd. Inget jobb är för litet, stort, enkelt eller komplicerat för oss. Vi har kunskapen och erfarenheten för att kunna ge dig rätt solskydd, som håller i många år.