Vi jobbar med skräddarsydda markislösningar till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där en av våra montörer kommer ut och rådgiver er till den bästa måttanpassade lösningen!
 • 08-603 11 00

  Markis i Solna - Montering & skräddarsydda lösningar

  När du behöver markiser i Solna ska du vända dig till oss. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet och hjälper dig genom hela kedjan, från val till leverans och montering. Vi säljer markiser till både små och stora kunder och kan leverera allt från lagerförda markiser i standardmått till helt skräddarsydda lösningar.

  En markis ska sitta rätt, uppfylla behovet av både sol-, vind- och regnskydd och behålla sitt utseende och funktion under lång tid. Därför är det viktigt att välja rätt när det gäller både utseende och funktion, men det är också nödvändigt att markisen monteras rätt, så att fungerar i alla väder och inte utgör en fara.

  Se till att göra din markis-investering till en bra affär. Välj bort dåliga lösningar som kanske ser billiga ut, men blir dyra och dåliga i längden och låt Kåbe-gruppen vara det självklara valet för att leverera och montera markiser i Solna.

  40 års erfarenhet ifrån solskydd & markiser

  Vi kan det här med markiser och solskydd. Med våra 40 år i branschen har vi samlat på oss stor kunskap och erfarenhet som gör att du alltid kan vända dig till oss om du behöver hjälp med markiser i Solna.

  Vi säljer markiser ifrån de bästa leverantörerna

  Hos oss får du endast det bästa! Vårt mål är att alltid leverera bra lösningar av bästa möjliga kvalitet. Därför har vi valt noga. När du köper markiser av oss kan du vara säker på att bli nöjd. Vi säljer bara markiser från de bästa leverantörerna.

  Vi hjälper dig välja rätt lösning

  Sol, vind, regn eller insyn. Markiser har många användningsområden och kan fylla olika behov. Låt oss hjälpa dig att välja rätt lösning så får du en markis som fungerar som du tänkt dig och som kommer att göra dig nöjd, inte bara för stunden utan under lång tid framöver.

  Att  välja rätt markis kan verka enkelt. Ibland är det kanske också enkelt, men med vår kompetens och erfarenhet har vi möjlighet att välja en lösning som du kanske helt enkelt inte tänkt på eller alls känner till att den finns. Därför lönar det sig att alltid anlita proffs.

  Boka ett besök idag!

  Vi monterar och säljer bl.a.

  Vi säljer, levererar och monterar markiser av traditionell typ, men vi har naturligtvis också  ett omfattande program av specialmarkiser som är skräddarsydda för att monteras över din balkong, terrass, pergola, altan eller uteserveringen på din restaurang.

   

  Ring oss på: 08-6031100

  Markis med fjärrkontroll

  Enstaka markiser kan manövreras för hand, med vev eller via linor. Stora markiser eller markiser som sitter på svåråtkomliga ställen blir dock snabbt svårhanterliga. Då finns möjlighet att installera markiser med motor och fjärrkontroll. Du kan dessutom styra markisen med din telefon.

  Du kan enkelt manövrera dina markiser från den plats du väljer och du slipper hålla ordning på markisvevar som försvinner eller linor som kan trassla sig och gå av.

  I större installationer kan markiser med motor centralstyras automatiskt, beroende på väder och vind, och tid på dygnet. Det hjälper dig att få ett jämnare inomhusklimat och att skydda dina markiser mot hård vind, snö och regn.

  • 08-603 11 00

   Vilka markiser är bäst och vad är ett rimligt pris?

   Vilken markis som är bäst beror helt och hållet på dig och dina behov. Hur mycket det kostar hänger i hög utsträckning samman med kvaliteten. Det finns billiga terassmarkiser att köpa för ett par tusenlappar, men risken är stor att du blir besviken både på kvaliteten och utseendet.

   För att få en riktigt bra terrassmarkis bör du vara beredd att betala minst fem och gärna tio tusen kronor. Då får du en måttanpassad kvalitetsprodukt, med hållbar mekanik och väv av högsta kvalitet som du kommer att vara nöjd med i många år.

   Vi jobbar både med företag och privatpersoner

   Vi värdesätter alla kunder. Oavsett om du som privatperson kommer till oss för att köpa en enstaka markis till din balkong eller om du är fastighetsförvaltare och behöver markiser till en hel bostadsrättsförening eller kontorsfastighet kommer vi att kunna hjälpa dig tillrätta och leverera bra markiser, monterat och klart till rätt pris.

   • 08-603 11 00

   Flexiblelt solskydd anpassade efter era behov

   En markis är begränsad till sina yttermått, men är ändå ett flexibelt solskydd som kan anpassas efter era behov, vare sig de varierar eller är desamma, dag efter dag. Det finns alltid fler än ett sätt att arrangera solskydd mer markiser och vi vågar lova att vi behärskar dem alla. Vi levererar perfekt anpassade solskydd med markiser överallt i Solna.

   • info@kabegruppen.se

   Vi anpassar oss

   Vi anpassar oss till kundens villkor, vare sig du är privatperson eller representerar ett företag. När du behöver markiser i Solna får du hjälp av oss, oavsett storlek på ditt behov.

   Service av markiser och lagning

   Allting kan gå sönder eller slitas ut. Fördelen med en kvalitetsmarkis är att du kan laga den och att det ofta är värt pengarna. Vi utför alla typer av service och lagar markiser, vare sig det handlar om mekaniska fel, mindre hål och revor eller byte av väv.